Promoții premergătoare apariției bancnotei suvenir de 0 euro „Castelul Corvinilor – Hunedoara”

După o pregătire minuțioasă care a început încă din luna septembrie, au mai rămas 2 săptămâni până la apariția bancnotei suvenir de 0 euro „Castelul Corvinilor – Hunedoara”. Întrucât perioada sărbătorilor de iarnă este una în care companiile de curierat sunt foarte solicitate, din dorința de a preveni un potențial scurtcircuit în livrarea coletelor către colecționari, oferim posibilitatea de rezervare în avans a bancnotelor noastre. Așadar, cei care doresc să-și completeze colecția personală cu a 13-a bancnotă sau vor să-i surprindă pe cei dragi oferindu-le o amintire specială, dintr-un tiraj limitat, pot rezerva în perioada 05-17.12.2023 trei tipuri de pachete. Plata în avans atrage după sine un discount de 5% din prețul afișat iar toate rezervările confirmate primesc cadou o bancnotă similară dintr-o altă țară, în funcție de disponibilitate.

  • 30 x „Colecție întreagă” – pachetul conține 13 bancnote (câte un exemplar din fiecare model apărut în România până în prezent). Preț 232.05 lei (TVA și transport inclus)
  • 30 x „Castelul Corvinilor” – pachetul conține 15 bancnote suvenir „Castelul Corvinilor”, serii consecutive. Preț 267.65 lei (TVA și transport inclus)
  • 30 x „Liberă alegere” – pachetul conține 25 de bancnote suvenir, la libera alegere a solicitantului., din cele 13 modele disponibile. Preț 401.65 lei (TVA și transport inclus)

Bancnota suvenir de 0 euro „Castelul Corvinilor Hunedoara” va fi disponibilă pentru achiziționarea online începând cu data de 18.12.2023. Pentru hunedoreni vor fi disponibile pentru achiziție 400 de bancnote începând cu data de 20.12.2023 printr-un partener local care va fi anunțat ulterior.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *